۴۰ درصد گردوی رابر دچار سرمازدگی شد

DSC02973
مدیرجهادکشاورزی رابر با اشاره آغاز برداشت گردو از باغهای رابر گفت: در سال جاری ۴۰ درصد درختان بارور شهرستان دچار سرمازدگی شده است.
پیام ذوالعلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: شهرستان رابر یکی از مهمترین قطبهای تولید گردو در کشور محسوب می شود و یکی از خصوصیات بارز این محصول در رابر ارگانیک بودن کشاورزی است بطوریکه هیچ گونه کود و سم شیمیایی در تولید این محصول استفاده نمی شود.

وی تصریح کرد: طی هفته اخیر برداشت گردو از باغهای گردوی رابر آغاز شده است و بخش قابل توجهی از نیاز بازار مصرف کشور را تامین می کند.

وی ادامه داد: ایجاد صنایع بالا دستی و بسته بندی گردو در رابر از مهمترین نیازهای شهرستان است زیرا اکثر مردم این شهرستان از طریق کشت این محصول امرار معاش می کنند.

مدیر جهاد کشاورزی رابر افزود: چهار هزار و ۲۰۰ هکتار باغ گردو در رابر وجود دارد و سه هزار و ۵۰۰ هکتار از این میزان درختان بارور هستند.

ذوالعلی گفت: در مجموع پیش بینی می شود پنج هزار تن محصول از باغهای رابر برداشت شود.
منبع:خبرگزاری مهر

ارسال شده توسط موبایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rabour.ir