برداشت زعفران از مزارع شهرستان رابر آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی رابر از برداشت زعفران از سطح ۵ هکتار مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: برداشت زعفران در این شهرستان از نیمه دوم آبان ماه تا دهم آذر ادامه دارد و بیشترین سطح زیر کشت مربوط به روستای اسکر واقع در بخش مرکزی رابر است که متوسط برداشت زعفران خشک شهرستان در هر هکتار حدود ۳٫۵ کیلو می باشد وی افزود: شهرستان رابر به لحاظ استعدادهای بالقوه از نظر کشاورزی محل مناسبی برای زراعت محصول زعفران بوده که کشت آن از سال ۷۵ در این شهرستان آغاز شده است و محصول زعفران این مناطق از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

ذوالعلی گفت: جهت حفظ مرغوبیت و عطر و رنگ زعفران بهترین موقع برداشت گل صبح زود قبل از باز شدن غنچه ها می باشد و چیدن گل ها باید قبل از طلوع آفتاب به اتمام برسد به گفته وی کشاورزانی که قصد احداث مزرعه زعفران را دارند، با داشتن حداقل یک هکتار زمین می توانند به اداره جهاد کشاورزی رابر مراجعه و از تسهیلات بانکی استفاده کنند . ذوالعلی افزود: با توجه به نیاز آبی پایین زعفران و نیاز نداشتن به آبیاری در قصل تابستان، کشت این محصول در مناطقی که با کمبود آب روبه رو هستند به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rabour.ir