اخیرا اگهی استخدامی در تارنمای karasa.ir از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران ( سرچشمه ) منتشر شده است که مندرجات ان بسی شگفت اور است و هر بیینده و خوانندهای را به تعجب و شگفتی وا میدارد . در چند سطر نخستین این آگهی آمده است که تنها واجدان شرایط شرکت در آزمون استخدامی ساکنان و بومیان شهرستانهای شهربابک و سیرجان و رفسنجان و انار و دهستان کوه پنج از روستاههای شهرستان بردسیر میباشند. بسی جای پرسش و تامل دارد که درج چنین آگهی با چه مجوز و استدلالی صورت پذیرفته است وبا چه دیدگاهی تمامی فرزندان تحصیل کرده این استان پهناور ( کرمان ) ویا حتی دیگر استانهای کشور از شرکت در این آزمون محروم شده اند و مفهوم این آگهی استخدام انحصاری چیست ؟ مردم این شهرستانها چه ویژگی دارند که دیگر چند ده شهرستان دیگر استان کرمان ندارند؟ ایا محرومیت وفقر و عقب ماندگی از سر و روی انان میبارد؟ آیا موج بیکاری در این شهرستانها به فلک رسیده است ؟ آیا نسبت و درصد تحصیل کردگان در این شهرستانها بیشتر است ؟ آب و هوای نامناسب تری دارند؟ و اصلا دهستان تابستان نشین کوه پنج چند نفر جمعیت دارد ومردمان آن چه استعداد خارق العاده ای دارند؟ آیا این همان مصداق شایسته سالاری است؟ ایا این همان مصداق افزایش بهره وری و بکار گیری نیروهای کارآمد و متخصص و متعهد است ؟ آیا دیدگاه شما بومی سازی بوده است یا قوم گرایی؟ آیا به الودگی هوای محیط زیست اطراف کارخانه استناد نموده اید؟ اگر پاسخ همه این سوالات مثبت و بجاست مسوولین محترم و هیات مدیره و مدیر عامل و دیگر دست اندر کاران توضیح دهند آلودگی هوای کارخانه در خود شهرک مس سرچشمه بیشتر است یا در شهر انار ؟ آیا در فاصله میان دهستان کوه پنج تا شهرک مس سرچشمه روستا های محرومی وجود ندارد که باز شاهی را به پروازدرآمده و بر بام خانه کدخدای کوه پنج نشسته است ؟ آیا شهرستان سیرجان از محرومیت بیشتری رنج میبرد یا رابر و ارزوییه وقلعه گنج و فاریاب و ریگان ؟اگر چنین است و این چنین نگاه تبعیض آمیزی دارید چگونه به خود اجازه میدهید از خرمای بم و مرکبات جیرفت و هندوانه فاریاب و گرودی بافت و رابر و گندم ارزوییه و دیگر محصولات این استان پهناور استفاده کنید؟ شنیده شده است که دهستان کوه پنج زادگاه نماینده فعلی شهرستانهای سیرجان و بردسیردر مجلس شورای اسلامی است آیا درست است؟ آگر چنین باشد وای بر دولت عدالت محور . شنیده شده که ازنیروهای بکار گرفته شده برای راه اندازی معادن مس شهرستانهای بافت رابر(دره آلو) و بردسیر و جیرفت استفاده میشود کار خانه تغلیظ مس) . آگر چنین است آیا این بومی سازی است؟ بعلاوه حق همسران و فرزندان و پرسنل بازنشسته این شرکت نیز در نظر گرفته نشده است . اکنون دانش آموختگان واجد شرایط چشم به پاسخ قانع کننده مسوولان و ابطال این اگهی را دارند. و اعتقاد دارند که رسانه های عمومی بویژه رسانه حق طلب و صادق هلیل و دیگر رسانه ها از عهده این مهم برامده و میتوانند صدای تظلم خواهی مردم مظلوم جنوب استان را به گوش مسولان برسانند.
با سپاس و احترام
جمعی از مردم شهرستانهای جیرفت و عنبر اباد و رابر و بافت و ارزوییه و منوجان و قلعه گنج و رودبار جنوب و بم و ریگان و فاریاب و………..
رونوشت : دفتر ریاست محترم جمهوری
سازمان محترم بازرسی کل کشور
اداره کل محترم اطلاعات استان کرمان
نمایندگان محترم شهرستانهای استان کرمان در مجلس شورای اسلامی
همه ی آنجه فرمودید درست است .ولی چرا از جای دوری شروع کرده ای .چرا برای استخدام مس درالو برای رابری ها امتیاز نبود. اصلا چرا معدنی که در دیزنگماه سیه بنوییه پیدا شده به خاطر اختلاف مسوولین راه نمی افتد تا عده ای سر کار بروند.فقط به خاطر اینه که یکی دیگه که اصلا دیزنگماه را بلد نیسته اومده ادعای مالکیت کرده. بیایید از خدا بترسید مانع پیشرفت شهرستان نشوید.شما ازین که عده ای از همشهریانتان سرکار بروند ناراحت هستید. دیری نمی گذرد که رسوا میشوید البته قبل از حکم دادگاه اسم غاصب را نمی برم ولی همین زودی می فهمید چه کسی به جوانان شهرستان خیانت می کند.
به نظر شما مسئولین دلسوز رابر اقدامی می کنند؟؟؟
وافعا شرم آور است برای مسولین استان .!
ما چه اندازه باید از تبعیدنژادی رنج ببریم؟؟
عزیزم تبعیض نژادی نه تبعید نژادی