به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی جشن همنوایی با بهار، تالار بزرگ وزارت کشور شب گذشته یازدهمین «گلبانگ سرود» جشنواره همنوایی با بهار که به موسیقی کودکان و نوجوانان اختصاص دارد با تجلیل از دو استاد موسیقی ایران و دانش آموزان مقامآور در المپیادهای جهانی برگزار کرد.
در ابتدای این مراسم، «علی عسکری» مدیر مرکز هنرهای آوایی و نمایشی گفت: گلبانگ سرود مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی پس از ۱۰ سال حرکت منظم و پویا اینک به یاری خداوند در آغاز دومین دهه حضور در عرصه هنر دانش آموزی کشور است.
وی در ادامه افزود: این رویداد هنری در طی سالهای گذشته توانسته است به اهدافی ارزشمند برسد که بر شعار هنر در خدمت آموزش و آموزش در خدمت زندگی تکیه داشته است و به دنبال اهدافی نظیر استفاده از ظرفیت های هنر سرودخوانی در مسیر رشد و بالندگی دانش آموزان، ایجاد زمینه بروز خلاقیت های فردی در جهت افزایش روحیه خودباوری دانش آموزان، تقویت روحیه کار جمعی در قالب فعالیت های هدفمند، عرضه آثار تولید شده هنری به صورت مجموعههای صوتی و تصویری، تاثیرگذاری بر روند حرکتی هنر دانش آموزی، کمک به شکل گیری سلیقه زیباشناسی نسبت به موسیقی و ترویج هنر سازنده و برجسته ساختن نقش ارزشی آن از طریق عرضه مفاهیم عالی دینی و ملی هستیم.
عسکری در انتها با اشاره به تجلیل از دانشآموزان مدالآور جهانی و رتبههای برتر کنکور سراسری گفت: هر ساله در گلبانگ سرود از دانشآموزانی که در المپیاد جهانی موفق به کسب مدال شدهاند تقدیر و تشکر می شود که امسال هم این امر با موفقیت دانش آموزان ما در المپیادهای شیمی، فیزیک، ریاضی و … انجام شد و امیدواریم هر ساله شاهد افتخار آفرینی دانش آموزان این مرز و بوم باشیم.
در ادامه و بعد از اجراهای صحنهای دانش آموزان از مجتمعهای مختلف که سرودهای شعر خداوند، باران بهار، معلم، گل بیخارم، آه دیلبر ( محلی آذری)، روز بهار، ای وطن و ای ایران از «پیروز ارجمند» تجلیل شد.
ارجمند با حضور بر روی صحنه و تجلیل از برگزارکنندگان «گلبانگ سرود»، از تلاش خود برای ارتقای موسیقی کودکان و نوجوانان گفت.
بنا بر این گزاش، پیروز ارجمند متولد سال ۱۳۴۹ شهرستان رابر استان کرمان، دکترای اتنوموزیکولوژی (قوم شناسی) از دانشگاه مالایای مالزی است. وی از سال ۱۳۷۵ تا کنون مشغول تدریس در دانشگاهها و مراکز مختلف آموزشی تهران و شهرستانها بوده و فعالیتهای پژوهشی زیادی هم در زمینه موسیقی انجام داده است و چندین آلبوم موسیقی و کتاب در زمینه موسیقی منتشر کرده است. علاوه بر سوابق اجرایی در عرصه های مختلف، عضو شورای واژه گزینی موسیقی فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی است.
وی در زمینه آهنگسازی و ساخت موسیقی متن، ساخت بیش از ۱۵۰ موسیقی نمایش، سریال و فیلم سینمایی از جمله سفر به چزابه، نجات یافتگان، پسر مریم، خواب سفید، سفر سرخ و … سریالهایی همچون کاشانه، شب آفتابی، خط قرمز، تب سرد، زیرزمین، دارا و ندار و … را در کارنامه هنری خود دارد و تا کنون جوایز متعددی را در جشنواره های مختلف داخلی و بین المللی کسب کرده است.
منبع:خبرگزاری فارس
ارسال شده توسط موبایل