استاندار کرمان گفت: استان کرمان ۶٫۲ میلیارد تن ذخایر معدنی شناخته شده را در خود جای داده که جای کار فراوانی در این زمینه وجود دارد.
اسماعیل نجار عصر پنجشنبه در مراسم افتتاح مجتمع فرهنگی، آموزشی و تربیتی هنزا شهرستان رابر اظهار داشت: امیدواریم در این مجتمع فرهنگی، آموزش تمام عیار کار علمی و دینی انجام شود و نقطه عطفی برای تمام کسانی که میخواهند در کشور و استان کرمان این کار را انجام دهند، باشد.
این مسئول ادامه داد: استان کرمان با وسعتی حدود ۱۸۳ هزار کیلومتر پهناورترین استان کشور محسوب میشود.
وی گفت: این استان دارای ۲۳ شهرستان، ۵۷ بخش، ۶۵ شهر، یکهزار و ۵۰۰ دهستان و ۶ هزار روستا است که جمعیتی بالغ بر ۳ میلیون نفر را در خود جای داده است.
نجار با اشاره به اینکه استان کرمان زیباترین مناطق را با آب و هوایی متفوات در خود جای داده است، بیان داشت: رتبه اول تولید محصول گردو در کور به استان کرمان اختصاص دارد و تولید بیش از ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی از جمله پسته، خرما، مرکبات و برداشت بیش از ۵ هزار تن گل محمدی در استان از دیگر ظرفیتهای کشاورزی این منطقه است.
استاندار کرمان تصریح کرد: تنوع اقلیمی و زمینهای بسیار مستعد کشاورزی و معادن غنی و مردم ولایتمدار و پرتلاش استان کرمان را متمایز کرده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: کرمان بهشت معادن ایران است که ۶٫۲ میلیارد تن ذخایر معدنی شناخته شده را در خود جای داده که با توجه به انجام کارهای بسیار زیاد در این استان، هنوز جای کار فراوان وجود دارد.
وی گفت: سرمایهگذاریهای خوبی در این استان صورت گرفته که در حال حاضر ۱۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش معدن و صنایع استان صورت گرفته است.
نجار ادامه داد: باید روند سرمایهگذاری را تسهیل کنیم که با تشکیل توسعه عمران کشور ظرفیت خوبی ایجاد شده و امیدواریم همه در بخش سرمایهگذاری استان کرمان بیش از گذشته همت کنند.
این مسئول بیان داشت: اقدامات زیادی در بخشهای مسکن، راه، آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در دولتهای نهم و دهم در استان کرمان انجام شده که در آخرین سرشماری نفوس و مسکن ۷۷۰ هزار مسکن در استان ثبت شد که ۷۰ هزار واحد آن اجارهای بوده است.
استاندار کرمان گفت: ۲۱۱ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی از خانههای استان کرمان در دولت نهم و دهم احداث شده است.
وی با اشاره به مشکلات این استان گفت: کرمان از خشکسالی رنج میبرد و ما در بخش کشاورزی و آب شرب با مشکل مواجه هستیم و در سال گذشته یکهزار و ۵۰۰ روستا و شهر را با تانکر آبرسانی کردهایم.
نجار تصریح کرد: یکی از راههای رفع این مشکل انتقال آب حوزه به حوزه است که از تمام مسئولان درخواست میکنیم، تا جایی که میتوانند برای انجام این طرح همکاری کنند.
این مسئول اذعان داشت: مسئله دیگر تاثیرپذیری استان کرمان از مرزهای شرقی کشور است که باید همه برای استفاده از ظرفیتهای این استان کمک کنند، زیرا استان کرمان با وجود این همه ظرفیت میتواند کشور را از نظر مواد غذایی و بسیاری از مواد معدنی و… تغذیه کند.
منبع:خبرگزاری فارس