انگار همین دیروز بود که فضای شهرمان پر شده بود از پوسترها و بنرهای انتخاباتی. تبلیغاتی که مهم ترین بعد آن کم رنگ کردن حساسیت انتخابات ریاست جمهوری بود. به هر روی مردم رابر ۵نفر از این کاندیدا را به عنوان نمایندگان خود راهی ساختمان چند منظوره شهرداری کردند. آنچه در این بین حائز اهمیت است دیدگاه های این بزرگوارن به مسایل شهرمان می باشد. دیدگاه هایی که در شعارها و سخنرانی های آنها چیزی جز خدمت به عمران و آبادانی شهرمان ندارد البته نباید همچون ادوار گذشته دیگر مباحث اعم از ورزش و فرهنگ نادیده گرفته شود. به عبارتی باید انتظار داشت که شورای چهارم با استفاده از تجربیات شوراهای قبلی روند موثرتری را پیش گیرند که در این راستا شاید نیاز باشد جلسه ای ترتیب دهند که در آن از نظرات اعضای ادوار گذشته و همچنین افراد کارشناسی که همواره درگیر مسایل شهر بودند استفاده کنند. نکته دیگر ترکیب شورای جدید می باشد:
۱- سیامک صولت زاده،مهندس؛ با داشتن مدرک شهرسازی و سال ها سابقه شهردار بودن وزنه سنگینی در امورات عمرانی می باشد که به نظر می رسد رسیدگی به مباحث فنی و مهندسی شهر با حضور او گره خواهد خورد، اما شایعه شهردار شدن او به ظاهر کار چندان مثبتی نخواهد بود چراکه در این صورت باز محدود شدن به تفکرات قبلی خواهد بود. بدون شک هرکدام از ما صرفا به پیشرفت شهر می اندیشیم لذا نباید با این دیدگاه که شهر یعنی شهرداری پیش برویم چراکه در این صورت تنها اعضا عوض شدند نه برنامه ها. امروز دوران شکوفایی رابر آغاز شده است انتخاب رییس جمهوری فراجناحی در کنار ثبت رسمی معدن درآلو مسلما شهرمان را وارد فضایی جدید خواهد کرد. پس فردی با تجربیات و روابط بالایی همچون صولت زاده باید تمام توان خود را به کار ببندد تا به عنوان عضو شورای شهر مسیر توسعه همه جانبه شهرمان را فراهم سازد نه اینکه وی را به شهرداری محدود سازیم.
۲- رمضان سلاجقه، آرام و فرهنگی؛ دومین فردی که روانه شورای شهر شد. از آنجاکه وی چهره ای فرهنگی می باشد و با توجه به اینکه عمده خانواده های رابری به نوعی با آموزش و پرورش سرو کار دارند به نظر بهترین گزینه برای ریاست شورای شهر جدید خواهد بود. سلاجقه با سال ها تجربه در بخش های مختلف آموزش و پرورش یقینا با زیر و بم مسایل فرهنگی شهر آشنا می باشد از این رو حضور وی به عنوان فردی معلم و فرهنگی در جایگاه ریاست شورای شهر می تواند حلقه ای مطمئن بین دیگر اعضا و ارتباط آنها با شهردار و سایر روسای شهری ایجاد نماید.
۳- علی محمد فیروزی، حسابگر؛ وی به پشتوانه سال ها حضور در عرصه های مالی آموزش و پرورش تجربه ای ارزشمند در این زمینه دارند. حال برای پایان دادن به هرگونه شایعه های احتمالی و اینکه این شورا بتواند در پایان دوره خود کارنامه ای قابل دفاع از خود در زمینه مالی داشته باشد می تواند بهترین گزینه برای سمت خزانه داری شورای شهر باشد تا طبق قانون شوراها هرساله گزارش مالی جامع و مفصلی را در حوزه شورا و شهرداری از طریق جراید به اطلاع شهروندان برساند.
۴- احمد مهدی پور، رسانه ای: بدون تردید وی چهره ای مردمی در میان رابری ها می باشد. پتانسیل بالای وی در روابط با اقشار مختلف و از سوی دیگر تجربه حضور موثر در شورای دوم کمک شایانی در این زمینه خواهد کرد. مهدی پور جز معدود مدیران شهری است که ارتباط خوبی با رسانه ها و به ویژه فضای مجازی دارد از این رو به نظر حضور او به عنوان نایب رییس و سخنگو شورا راهی نو در آینده کاری شورای شهر ایجاد خواهد نمود.
۵- سیدعباس حسینی، مردی برای همه ادوار: این لقب بجا و مناسب برای این سید می باشد فردی که تجربه ۱۴سال حضور در شورای شهر را دارد، انتخاب و عزل ۳شهردار با گرایش سیاسی مختلف را در کارنامه خود یدک می کشد. وی با این تجربه ارزنده در واقع بهترین راوی تصمیمات شورای ادوار گذشته می باشد. حسینی می تواند حساس ترین عضو شورای شهر باشد که فارغ از احساسات و با نگاه اینکه “آزموده را آزمودن خطاست” به عنوان پدر معنوی شورای شهر عمل نماید.
به هر روی انتظار می رود ترکیب جدید شورای شهر که هر کدام متخصص در یک زمینه می باشند آینده ای روشن را برای شهر و کارنامه چهارساله خود که استارت آن با انتخاب شهرداری توانمد است رقم زنند. در باب شهردار نیز باید عرض کرد، امروز شهر رابر نیازمند فردی جوان، پرتلاش، متخصص و با برنامه است که از ابعاد مختلف به امورات شهری نگاه کند. لذا باید گفت: شهردار آینده رابر بیش از اینکه چه کسی باشد، باید دید چه تیمی به همراه دارد که اگر همانند دوره های قبل قرار باشد چیدمان پرسنل شهرداری نیروهای فعلی که عمدتا کارایی جز حقوق گرفتن ندارند باقی بماند باید یکبار دیگر از انتخاب خودمان پشیمان باشیم.
دوست گرامی جناب پور عسکری من یه چیزی رو اینجا متوجه نشدم.
شما کلی از جناب صولت زده و تجربه کاری ایشون و نیز مدرک تحصیلی متناسب با پست ایشان تعریف کردید، بعدا بیان کردید ایشون مناسب شهردار شدن نیست، مناسب رئیس شورای شهر شدن هم نیست! ظاهراً سایر اعضا رو با امتیازات پایینتر ، برای این سمت مناسب دیدید!
ممکن توضیح بفرمایید منظورتون چیست؟
سپاس
جناب درتاج با تشکر از شما. در رابطه با پست شهرداری باید عرض کنم طبق قانون کشور کار شهرداران صرفا به مسایل حوزه این سازمان ختم شده است و شهرداران در سایر حوزه قدرت دخلات ندارند ولی شورای شهر این قدرت را دارد. در رابطه با ریاست شورا نیز باید عرض کنم این پست بیش از اینکه در هر زمینه ورود پیدا کند باید توان برقراری ارتباط بین اعضا را داشته باشد ولی عملکرد جناب صولت زاد در ایام انتخابات چیز دیگری را نشان می دهد و البته برخی مباحث دیگر که خارج از حوصله این بحث می باشد
دوستان عزیز
با توجه به ترکیب متناسب ومردمی این نوبت از شورای شهر همه باید کمک کنیم تا این نهاد مدنی نسبت به انتخاب یک شهردار فعال وکارازموده اقدام نمایند ودر ادامه ی مسیر با استفاده از تجربیات ترکیب فعلی شورا شاهد تحولی شایسته ی شان مردم رابر کاری انجام دهند.