تا فرصت داریم جلوی تخریب محیط زیست کوه شاه را بگیریم
متاسفانه از گوشه وکنار خبرمی رسد که به منظور سودآفرینی عده ای محدود، یکی از شرکت های راهسازی اقدام به تخریب محیط زیست کوه شاه نموده واین روند هنوز ادامه دارد؟
آخر مگر از این نوع کوهها در جنوب شرق ایران چند تا داریم؟
آیا جلوگیری از خام فروشی معادن که استاندار وسایر مقامات در سخنرانی هایشان اعلام می کنند،این است؟
چرا احساس می کنیم که ما حق داریم تمام دارایی های طبیعت را خودخواهانه وبدون توجه به نسل های اینده خرج کنیم؟
مدیر کل محیط زیست ومنابع طبیعی مگر از اداره شان مرخصی گرفته اند!؟
چرا هیات کوه نوردی وپاکسازی محیط زیست اعتراض قانونی خود را ابراز نمی کنند؟
حال که قرار است مسیر شهرکرمان تا شهرستان رابر از طریق جاده ی دسترسی به سد صفا رود سیل گردشگران را از مرکز استان به کوه شاه بیاورد وجلوه گاه طبیعت را به نمایش بگذارد،چرا در بخش دیگری از کوه شاه به درختان و طبیعت آسیب می رسانند؟
مردم انتظار دارند ، استاندار، نمایندگان مردم در مجلس وفرمانداران شهرستان های همجوار کوه شاه اگر فرصت کردند یک بازدید از تخریب زیست محیطی کوه شاه (در دامنه شمالی این کوه (لاله زار)) را به عنوان یک ماموریت قانونی واخلاقی در دستور کارشان قرار دهند وتازه اگر هم قرار است لودرهای صنعتگران وتخریب های انفجاری کوه ادامه یابد چرا اول کارخانه فراوری محصولات صنعتی ومعدنی را در شهرستان های همجوارش با لحاظ نمودن مسایل زیست محیطی احداث نمی کنید؟
مگر تجربه تلخ انتقال سنگ های کرومیت از بافت به سبزوار را از حافظه خود پاک کرده اید؟
چرا شرکت مذکور تعداد شاغلین خود را با توجه به حجم کارش اعلام نمی کند؟
امید است برای احقاق حقوق طبیعی ساکنان اطراف کوه شاه وجلوگیری از تخریب زیست محیطی آن اقدامی فوری ومناسب را از سوی مجمع نمایندگان مردم در مجلس،شورای اداری استان ودوستداران میراث طبیعی شاهد باشیم وهمگان طوری اقدام کنیم که در پیشگاه آیندگان وتاریخ شرمنده نباشیم.
متن : حسین شهابی
عکس : ابراهیم پارسایی
دوستان گرامی،
از طرف ریاست محترم کوهنوردی استان امروز با اینجانب تماس گرفته شد راجع به آسیبی که به منطقه رابر، بافت، لاله زار و روستاهای اطراف به واسطه تخریب گسترده کوه شاه در حال اتفاق افتادن است. ایشان گفتن که در برنامه برداشت سنگهای معدنی، کًل کوه تخریب خواهد شد و تا همین لحظه نیز آسیبهای زیادی به منطقه وارد شده است. ظاهراً عمق فاجعه در صورت ادامه بسیار زیاد خواهد بود به گونهای که از آن به عنوان ضایعه دریاچه ارومیه دوم یاد شده است. ایشان خواستار همکاری کلیه گروها و افراد در این مورد شده اند و در همین راستا با استانهای دیگر نیز صحبت شده آنها به زودی اقدامات جدی در این زمینه انجام خواهد شد. در واقع معدن دار سود جوی عامل برنامه ،به بهای زیان رسانی به جمعیتی ۲۰۰ هزار نفری، اقدام به تخریب کوه و منطقه نموده است.
پیجی در فیسبوک نیز برای این مورد باز شده با عنوان نجات کوه شاه که خواهش میکنم از همه دوستان به این گروه بپیوندید و اطلاعات دقیقتر را اونجا مطالعه و نظرات تون رو بیان بفرمایید.
تصور میکنم همه ما وظیفه داریم برای نجات رابر و شهرهای اطراف در این زمینه همکاری و مشارکت نماییم.
آدرس پیج نجات کوه شاه:
https://www.facebook.com/pages/%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%88%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D9%87/581116191934139
عمق فاجعه اینجاست وقتی کوه شاه تخریب شد تازه مثل همیشه مسئولین از خواب بیدار میشن باید جلوی تخریب محیط زیست را گرفت !!!!!!!!!!!!! من از همکنون اعتراض خودم را نسبت به تخریب این جاذبه طبیعی اعلام میکنم. چرا مسئولین به فکر این مشکل به این بزرگی نیستن… چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسولین نمی دونند که به جای تخریب مواهب الهی به بهانه توسعه و پرکردن جیب بعضی، اگر روی گردشگری و جذب توریسم سرمایه گذاری کنند سود بیشتری می برند!. به استاندار هم گفته شده، افاضه فرموده اند که به بحث های محیط زیستی علاقه مندند اما نمی توانند توسعه و اشتغال را فدای محیط زیست کنند!!!!!!!!!!!! تا چند سال دیگه این معدن های کرمان و خام فروشی اونها طبیعت کرمان را نابود میکنه. همین معدن درآلو که الان همه از ش خوشحالن دمار از روزگار کوه هزار و منطقه کوهستانی کرمان درخواهد آورد. تو کشور وقتی اسم کرمان میاد همه فکر میکنند یه جای کویری و بی اب و علفه بزودی این فکرشون به حقیقت میپیونده. چی بگم که دلم خونه….