مطالعه اولیه احداث باند خاکی فرودگاهی گردشگری در منطقه رابر

در جلسه اقتصاد مقاومتی رابر پس از بحث و تبادل نظر در خصوص سرمایه گذاری های خرد و کلان در بخش های مختلف، مقرر شد مطالعه اولیه احداث باند خاکی فرودگاهی گردشگری در منطقه رابر انجام شود.

به گزارش خبرنگار سایت رابر به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان رابر با حضور استاندار کرمان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان، نماینده مردم شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت استراتوس به عنوان معین منطقه رابر در وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد طرح گردشگری هنزاء با ظرفیت دو هزار نفر اشتغال از طریق شورای عالی شهرسازی پیگیری و همچنین یک واحد هتل چهار ستاره چادری عشایری با ظرفیت ۴۰ اتاق و سوئیت در منطقه رابر احداث شود.

احداث ساختمان اقامتی، پذیرایی و گردشگری توسط معین منطقه در شهر هنزاء نیز از مصوبات جلسه فوق بود.

همچنین معین منطقه موظف شد با تقویت محور گردشگری و تولید محصولات ارگانیک و بسته بندی و فرآوری محصولات تولیدی، زمینه عرضه آن را با برند رابر به بازارهای هدف فراهم آورد.

در این جلسه مقرر گردید طرح توسعه و فرآوری کشت گیاهان دارویی و زرشک و همچنین استفاده از روغن بادام کوهی در منطقه رابر اجرا شود.

از دیگر مصوبات جلسه می توان به تشکیل صندوق های خرد توسعه روستایی اشاره کرد که معین منطقه موظف شد به میزان آورده اعضای صندوق های خرد توسعه روستایی، منابع مالی را تامین و مازاد آن را با اعطای وام های حداکثر پنج درصد سود بانکی در راستای تامین اعتبار طرح های کوچک روستایی استفاده کند.

همچنین مقرر شد مطالعه اولیه احداث باند خاکی فرودگاهی گردشگری در منطقه رابر انجام و زمینه توسعه پرورش زنبور عسل، طیور، کبک، تیهو، ماکیان و تولیدات مربوطه به صورت ارگانیک فراهم شود.

در ادامه این جلسه مقرر شد در منطقه چشمه عروس شهرستان رابر، ساختمان فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق ماده ۲۷ برای امر سرمایه گذاری فرهنگی و گردشگری واگذار شود.

یک دیدگاه

  1. بنام خدا
    خدمت مردم شریف رابر خصوصاً جناب اقای مهندس صدر هاشمی و همه کسانیکه فکرشان و ذکرشان و عملشان خدمت به شهرستان رابر است عرض سلام و وقت بخیر دارم خداوند به همه کسانیکه قصد خدمت به خلق دارند توفیقات روز افزون عطا نماید اما عده ای قلیل با حضور در جلسات اقتصاد مقاومتی ایده ها و نظرات خودشان را میگویند و در این بین کسانی هستند در این جلسات صدای من،من … انها بلند است ولی خودشان با داشتن سرمایه های زیاد هیچ قدمی بر نمیدارند ولی از طرفی متاسفانه یا خوشبختانه اعضای شورای شهر و شهرستان و دیگر افراد میتوانند کمکی کنند بعلت همان منیت ها دعوت نمی شوند از طرفی در جلسه اخر همین چند روزها بنده حقیر دعوت نشده دل را به دریا زدم و در جلسه چند دقیقه اخر حضور یافتم با دیدن بعضی از افراد فهمیدم این گونه جلسات تقریباً به دست همان اقای من.. میباشد که حاضر نیست یک ریال در جهت اشتغال و اقتصاد مقاومتی خرج کند ولی گویا همچون گذشته دنبال اسم ورسم و بلند پروازی است بیایید افرادی را دعوت کنید و افرادی را مسئول نمایید که واقعاً حاضر به سرمایه گزاری باشند ولی واقعاً برای شهرستان رابر متاسفم به قول سهراب چشمها را باید شست ……. بیشتر همکاران بنده اعضای محترم شورای شهر و شورای شهرستان عملا از این گونه جلسات بیخبرند افرادی را میشناسم که بارها برای راه اندازی طرح و بنگاه زود بازده به شورا مراجعه نموده ولی با دست خالی رفته ولی در عجبم نماینده استانداری جناب اقای برجعلی خدادادی که بنده به ایشان ارادت زیادی دارم میگوید مگر شما را دعوت نکرده اند گفتم بروید کسانی را دعوت کنید که با چشم و دل باز و فارغ از حس حسادت و منیت ها باشند و سیاست زده نباشند زیرا همین سیاست زدگیها رابر را سالها عقب انداخته است مسئول دعوت و یا به اصطلاح خودشان فرمانده اقتصاد مقاومتی را از همان طیف بگذارید ممکن است این افراد از دست بنده حقیر سخت دلخور شوند ولی چه کنم وظیفه ذاتی در برابر مردم شهرستان رابر دارم و با خداوند عهد بسته ام در برابر عوام فریبی بایستم خداوند به همه کسانیکه قصد قربت و خیر دارن اجر اخروی و معنوی بدهد والسلام ارادتمند شما مردم . با تشکر احمد مهدی پور رابری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Rabour.ir