همزمان با هفته معلم:
با حضور موسس مدارس خیریه زندگی هنزاء از معلمین این مدارس تجلیل شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از رابر، در این مراسم امام جمعه هنزاء با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام زمان (عج) و گرامیداشت هفته معلم با اشاره به اینکه معلمی شغل انبیاست گفت: خداوند قران را با بهترین صفت خود یعنی علم آموزی آغاز کرد.
علی اکبرعلیدادی سلیمانی گفت: همه مشاغل به جای خود قابل احترام و مورد نیاز مردم هستند اما شغل معلمی چون با روح وجان انسانها سروکار دارد از همه شغل ها شریف تراست.
وی همچنین با قدردانی از موسس مدارس زندگی هنزاء گفت: آقای صدر هاشمی نژاد کارهای بزرگی در داخل و خارج کشور انجام دادند اما مهمترین و خداپسندانه ترین این کارها بنای مدارس زندگی هست که با آموزش سروکار دارد و می تواند زمینه بروز استعدادهای دانش آموزانی را که شاید به دلیل بعضی مشکلات از ادامه تحصیل بازبمانند فراهم کرده است.
علیدادی سلیمانی گفت: آقای صدر نماد ابومعلمک است یعنی پدری که بساط علم ودانش را برای شما فراهم کرده است.
وی دوست داشتن وطن و حب وطن دوستی چنین سرمایه گزارانی را نشانه ایمان آنان برشمرد وگفت: امروز مسئولینی که در چنین مناطقی دورافتاده ای حضور پیدا می کنند و چنین مجتمع هایی را احداث می کنند باقیات الصالحاتی برای خود برجامی گذارند.
علیدادی سلیمانی افزود: امروز باتقواترین ، باشخصیت ترین و فخیم ترین دانش آموزان و معلمان در این مدارس مشغول علم آموزی هستند.
وی همچنین از آقای صدر هاشمی خواست: تا درکنار مسائل آموزشی این مدارس نسبت به گردشگری منطقه و عمران وآبادانی شهر هنزاء نیز توجه داشته باشند.
در ادامه این مراسم موسس مدارس خیریه زندگی صدر هاشمی نزاد نیز با تبریک اعیاد شعبانیه و هفته معلم گفت: شکرکنیم پروردگاری را که اندیشیدن را به ما آموخت و از او بخواهیم که ما را به صراط مستقیم هدایت کند.
سیدمحمدصدرهاشمی نژاد گفت: ما انسانهایی هستیم با مسائل و نگاههای خودمان ولی عملکرد هرکدام مسیروجهتی را نشان می دهد و این بعد از مدتها روشن می شود که چه مسیر و جهتی را رفته ایم وکدام مسر وتفکرمان درست بوده است.
وی با اشاره به اینکه معلمین دسته ای از انسان های زحمتکش هستند که به ما آموزش می دهند و باعث رشد وبالندگی ما می شوند.
صدرهاشمی نژاد با اشاره به حب و علاقه خود به زادگاهش گفت: ما هنوز در مجتمع مدارس زندگی هنزاء نسبت به آرمان های خود عقب هستیم برای اینکه ما بایستی افرادی تربیت کنیم که در جهان بهترین افراد باشند.
وی ادامه داد: یادمان نرود این دنیا دنیای مسابقه است و این بنیاد یک داستان کار جمعی است نه خیریه ای که یک نفربخواهد برای عده دیگری کارانجام دهد بلکه یک نفر باعث می شود جماعتی از دانش آموز و معلم تحت یک شرایطی باهم یک راه ومسیری را برای رسیدن به اهداف مشخص طی کنند.
موسس مدارس زندگی هنزاء گفت: هدفمان این است که بچه هایی که در هفت آسمان یک ستاره ندارند بیایند و در اینجا بهترین ستاره های درخشان جهان شوند و این راه و مسیر سختی است که تحمل می خواهد و تدریجی انجام می شود.
وی ادامه داد: این بنیاد دغدغه شبانه روزی من است و اینجا جای انسانهایی است که نه تنها نباید گزندی ببینند بلکه باید روز به روز این محیط ارتقاء پیداکند که دیگر ایرانیان نیز تشو.یق شوند.
وی همچنین با توجه به خواسته های معلمین راجع به گرفتن کدحق التدریس و پرداخت کامل بیمه این کارکنان قول مساعد داد.
سید محمدصدر هاشمی نژاد همچنین از ساخت سریال سعدی با همکاری مدیرکل صداوسیمای استان فارس و نقش آفرینی دانش آموزان مدارس زندگی هنزاء در این سریال در آینده ای نزدیک خبرداد و گفت: ما فیلسوفان ، شعرا و ادبای بزرگی در تاریخ کشورمان داریم منتهی کسیکه راجع به زندگی مردم ، رفتارپادشاهان ،جوانان ،علما و… پند داده سعدی است و اگر سریال سعدی ساخته شود برفرهنگ عمومی مردم و رفتار و کردار همه تاثیرخواهد گذاشت.